Trunderup Friskole og Børnehave søger barselsvikar

Trunderup Friskole og Børnehave søger en barselsvikar fra 1. august 2022 til 31. december 2022 til naturfag, kulturfag, idræt, H/D og matematik i 5.-8. klasse. Der er tale om en fuldtidsstilling. Årsplanlægning står vores faste lærer for.

Vi har brug for, at du som ansøger:

 • har læreruddannelse med undervisningskompetencer og undervisningserfaring i et eller flere af ovennævnte fag
 • er en tydelig voksen, der kan skabe trygge og overskuelige rammer for eleverne
 • kan samarbejde positivt og konstruktivt med kollegaer og forældre

Vi er:

Trunderup Friskole er en af landets ældste friskoler. Vi har i øjeblikket 95 elever i skolen og 40 elever i børnehaven. Vores værdier er vores forpligtende fællesskab, dannelse og tryghed. Vi ligger i landlige omgivelser med store udearealer og natur.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at børne- og straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted. Straffeattesten kan du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere

Hvis du ønsker yderligere information om jobbet eller har lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte skoleleder Henning Nielsen på tlf. 4880 6215. Du kan også læse mere om os på www.trundfri.dk

Ansættelsesprocessen

Vi skal have din ansøgning elektronisk på skoleleder@trundfri.dk, vi vil ansætte så snart som muligt. Ansøgningsfrist 31. maj 2022. Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Trunderup Friskole og Børnehave

Der er 1 ledig stilling

 

Er du den pædagogpædagogiske assistent vi mangler til vores dejlige børnehave?

Da vores dejlige børnehave har vokseværk, søger vi en fagligt dygtig og rummelig pædagog/assistent, der elsker at være sammen med børn. Du må meget gerne være natur-og/eller idrætsfaglig. Stillingen er fast og ligger på mellem 30 og 37 timer, alt efter dit ønske. Vi har brug for dig pr. 1/8 2022 eller snarest derefter.

Er du frisk og glad og har du mod på at være med til at præge en børnehave i rivende udvikling, så skal du læse med her.

Trunderup Børnehave- og sfo hører sammen med Trunderup Friskole, som vi har et tæt samarbejde med. Børnehaven er normeret til 56 børn (vi er dog i snit ca. 42 børn hen over året), i Sfo’en er der ca. 35 børn og i skolen går der pt 100 børn.  Vi ligger på landet i grønne omgivelser med gode udearealer og tilbyder et overskueligt og trygt miljø med nærhed og tætte relationer. Vi er sammen i en glad atmosfære med plads til udfordringer og fordybelse, hvor børnene er i centrum. Vi dyrker et omfattende og reelt forældresamarbejde og det forpligtende fællesskab. Vi ligger tæt på Odense-Svendborg motorvejen, 2 min fra afkørslen.

Vi står og mangler en pædagog/assistent, der kan byde ind med noget initiativ og faglighed og gerne en, der udover at være frisk på en fodboldkamp og udeliv, har mod på at arbejde med indsatsplaner, iagttagelser mm.  Vi tager det som en selvfølge, at du er bekendt med de nye styrkede læreplaner.

Vi ønsker en person der:

 • Er god til at skabe kontakt og synes at børn er fantastiske
 • Har masser af gåpåmod og initiativ
 • Bringer god stemning med ind til sine kolleger
 • Har humor
 • Er mødestabil

Vi tilbyder:

 • En masse dejlige, sjove og søde børn
 • En institution i udvikling
 • En arbejdsplads der ser muligheder i stedet for begrænsninger
 • Gode kolleger i både skole og børnehave
 • Et tæt samarbejde, hvor børn, forældre og personale vil hinanden

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og finde ud af, hvorfor det lige netop er dig, vi skal have som vores nye kollega.

Du er er velkommen til at ringe for flere oplysninger, eller for aftale om besøg. Du skal sende din ansøgning i en samlet  pdf-fil til tbh@trundfri.dk mærket “ansøgning pædagog”, så vi har den senest tirsdag d.  31. maj kl. 12.00. Samtaler forventes at afholdes torsdag d. 9. juni fra kl. 16.00.

Trunderup Friskole og Børnehave | Trunderup Gade 5, 5772 Kværndrup | Telefon: 62 27 22 66

Der er 1 ledig stilling