piger der legerSFO’en ved Trunderup Friskole, er ligesom Børnehaven en del af skolen. SFO’en holder til på torvet og i børnehaveklassens lokale. Her er en dejlig atmosfære, en masse tilbud om aktiviteter og der leges ofte på tværs af køn og alder.

Man kan vælge at tilmelde sit barn til morgen modul, eftermiddags modul eller begge dele. Der er også mulighed for at købe en enkelt dag – hvis man har akut brug for pasning og ikke normalt er tilmeldt. I skoleferie har alle børn uanset modul tilvalg mulighed for fuld pasning, dette kræver dog en tilmelding, der sendes ud i god tid før.

I SFO’en har vi i løbet af ugen forskellige aktiviteter som tilbydes børnene – men det er tilbud og vi respekterer, hvis barnet/børnene hellere vil spille fodbold end deltage i mere planlagte aktiviteter. Hold øje med månedsplanen som kommer med nyhedsbrevet. Her kan i se de planlagte aktiviteter.

Ligesom i børnehaven ligger vi stor vægt på, hvordan vi omgås hinanden. Vi er sammen mange timer, og det skulle gerne være gode timer for både børn og voksne. Vi arbejder hele tiden med ‘konflikt løsning’, vi forsøger at give børnene redskaber, så de kan klare konflikter indbyrdes, ligesom vi også gør meget for at lærer dem at acceptere og respektere forskellighed.